Vertailussa Zoner

Webhotellivertailu2:n yhteenveto palveluntarjoajasta Zoner Oy.

Zoner logo

Zoner Oy

Zoner Oy (Y-tunnus: 1985221-1) on yksi vertailun vanhimmista palveluntarjoajista. Yrityksen toimitusjohtaja on Toni Mikael Clarén ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli 1,4 miljoonaa euroa.

zoner liikevaihto

Zoner Oy on kaupparekisterissä, ennakkoperintärekisterissä, työnantajarekisterissä sekä arvonlisäverovelvollinen. Yhtiön kotipaikka on Vantaa ja myös toiminta sijaitsee Vantaalla, osoitteessa: Pakkalankuja 6, 01510 VANTAA.

Zonerin Facebook-sivut
Zonerin Twitter-tili

Palveluntarjoajan oma kuvaus:
Zoner Oy on vuodesta 2005 asti toiminut suomalainen Internet-palveluntarjoaja. Zoner tarjoaa luotettavaa hostingpalveluita kotimaisissa laitesaleissa, jotka täyttävät vaativimmatkin vaatimukset turvallisuuden suhteen.

Zonerilla on yli 15 000 tyytyväistä asiakasta ja vastaamme noin 20 000 verkkotunnuksen ylläpidosta! Saat kauttamme myös muut tarvitsemasi hosting-palvelut, kuten virtuaalipalvelimet, sähköpostit, varmuuskopioinnit yms. Tule tutustumaan palveluihimme!

Tilaa Webhotelli tästä

Sijoitus vertailussa

Zoner webhotellit

 StarttiSopivaYritysTehoWP-Cloud StarterWP-Cloud PremiumWP-Cloud Business
Vuosihinta *35,40 €53,40 €89,40 €335,04 €192 €384 €864 €
Levytila1 Gt5 Gt10 Gt30 Gt25 Gt50 Gt80 Gt
Siirtokaista15 Gt /kk50 Gt /kk150 Gt /kk500 Gt /kk1000 Gt /kk2000 Gt /kk4000 Gt /kk
Domain sisältyy hintaanSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliin
Sähköpostilaatikot25RajattomastiRajattomasti000
Tietokannat11RajattomastiRajattomasti122
FTP ja SSHSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliin

Startti, Sopiva ja Yritys -webhotellien hinnoissa taulukossa on mukana ensimmäisen vuoden -50% alennus.

Domainit

Zonerin webhotelleihin sisältyy vakiona yksi verkkotunnus, joiden päätevaihtoehdot sisältävät myös kotimaisen .fi verkkotunnuksen. Verkkotunnusten yhteystietojen muokkauksista tai omistajan vaihdoista ei myöskään veloiteta erikseen, kuten monilla muilla palveluntarjoajilla.

Laskutus

Ainoa mahdollinen maksutapa on laskulla, joko postitse tai sähköisenä verkkolaskuna. Tämä on pieni miinus, mutta onneksi palveluntarjoaja luo ja avaa palvelut jo ennen laskun maksamista, joka nopeuttaa huomattavasti palveluiden käyttöönottoa.

Webhotelleissa laskutuskauden pituutta ei voi valita, vaan se on oletuksena yksi vuosi kerrallaan. Erillisssä WordPress-paketeissa voi valita laskutuskauden pituudeksi 1kk, 3kk, tai 12kk. Tilauksen kuukausihinta on myös halvempi pidemmissä laskutusjaksoissa.

Hallintapaneeli

Zonerin webhotellien hallintapaneelina toimii tunnettu DirectAdmin -paneeli. Hallintapaneelista löytyy myös Installatron -asennusohjelma, joka mahdollistaa useiden erilaisten ohjelmistojen, kuten WordPressin asennuksen sekä automaattiset päivitykset ja varmuuskopioinnit.

Arvostelu

Annamme Zonerille kokonaisarvosanaksi 4,8 / 5 tähteä