Vertailussa Int2000

Vertailimme palveluntarjoajat. Arvostelussa ja nopeusvertailussa Int2000, nykyiseltä nimeltään Webardi.

webardi logo

Int2000 Oy

Int2000 Oy (2107782-4) on perustettu vuonna 2007 ja markkinoi nykyään webhotelleja rekisteröidyllä aputoiminimellään Webardi. Int2000 Oy:n kotipaikka on Turku ja myös virallinen käyntiosoite löytyy Turusta, osoitteesta Läntinen Rantakatu 53, 20100 Turku. Yrityksen toimitusjohtaja on Henri Juhani Virtanen ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli 954 tuhatta euroa, tehden siitä vertailun keskikastia liikevaihdon osalta.

int2000 liikevaihto

Int2000 Oy kuuluu asianmukaisesti kaupparekisteriin, ennakkoperintärekisteriin, työnantajarekisteriin ja on toiminnastaan arvonlisäverovelvollinen. Yrityksen päätoimialaksi on merkitty Tietojenkäsittely, palvelintilan vuokraus ja niihin liittyvät palvelut (63110).

Palveluntarjoajan oma kuvaus:
Wepardilla on pitkä kokemus webpalvelujen toimittamisesta – webhotelleja olemme myyneet Suomessa jo vuodesta 1998 lähtien ja meillä on yli 13 000 asiakasta. Wepardi on suomalainen yritys.

Sijoitus vertailussa

Webardi webhotellit

Muutettuaan nimensä Webardiksi, ovat webhotellit uudistuneet huomattavasti. Webardi tarjoaa nykyään vain enää kahta eri webhotellitasoa – pienempää Personal -pakettia pienimuotoiseen toimintaan ja laajempaa Business -pakettia yrityksille suunnattuna.

Hintojen puolesta, Webardin webhotellit edustavat vertailun yläpäätä, mutta niissä luvataan runsaasti levytilaa ja Business -tasossa jopa rajattomasti liikennöintiä. On hyvä huomioida myös, että vain isommassa Business-webhotellissa hyödynnetään nopeita SSD-levyjä, jotka alkavat olla jo normi edullisimmissakin webhotelleissa.

Webardi myy webhotelleihin lisäpalveluna erillistä varmuuskopiointipalvelua alkaen 5€ /kk hintaan. Epäselväksi jäi, sisältyykö webhotellin perushintaan jo jonkin sortin varmuuskopiointi vai tuleeko se tilata aina erikseen lisäpalveluna.

Webhotellipaketit

Webardin tarjoamat webhotellit löydät alla olevasta taulukosta hintoineen. Sivustolta ei löydy tietoa sisältävätkö tilattavien palveluiden hinnat arvonlisäveron 24% vai ei, joten sitä ei ole yksilöity myöskään vertailumme taulukossa.

PersonalBusiness
Vuosihinta180 €480 €
Levytila20 Gt40 Gt
Siirtokaista200 Gt /kkRajattomasti
Domain sisältyy hintaanSisältyy webhotelliin
Sisältyy webhotelliin
SähköpostilaatikotRajattomastiRajattomasti
TietokannatRajattomastiRajattomasti

Domainit

Tilattavaan webhotelliin sisältyy myös yhden verkkotunnuksen ylläpito vuosittain. Domainpäätteitä on tarjolla rajatusti, mutta tärkein, eli kotimainen .fi domain, on saatavilla myös ilman eri veloitusta pakettiin.

Pienempään Personal -webhotellin ei ole mahdollista tilata lisäverkkotunnuksia, kun taas isompaan Business -webhotelliin on mahdollista liittää rajattomasti myös muita verkkotunnuksia.

Webardi tarjoaa myös erillisten domainien rekisteröintiä, mutta paketoi domainit aina omaan domainparkki -palveluunsa, jonka hinta on 5€ /kk, tehden siitä vertailun kalleimman domain palveluntarjoajista.

Laskutus

Hieman mielenkiintoisesti, laskutusjaksoksi voi valita vain joko 1 kuukausi tai 3 kuukautta kerrallaan. Muista palveluntarjoajista poiketen, yhden vuoden laskutusmahdollisuus puuttuu kokonaan. Tilausputkella ei myöskään ilmoiteta, kuinka pitkäksi aikaa palveluun sitoudutaan, eli onko sopimuskausi myös automaattisesti laskutuskauden pituinen.

Webardi tarjoaa laskutustavaksi vain maksamista joko perinteisellä paperilaskulla tai sähköisellä verkkolaskulla. Esimerkiksi suora verkkomaksupainike tai luottokorttimaksujen mahdollistaminen olisi hyvä kehitysehdotus toimintaan.

Muuta

Webardi tarjoaa domainin ja webhotellin lisäksi palveluina myös Weebly-kotisivukonetta ja kotisivujen suunnittelua ja toteutusta.

Arvostelu

Annamme Int2000 webhotelleille arvosanaksi 3 / 5 tähteä.