Vertailussa Hostingpalvelu.fi

Vertailemme hosting palveluntarjoajat puolestasi. Arvostelussa Hostingpalvelu.fi

hostingpalvelu.fi logo

Suomen Hostingpalvelu Oy

Yrityksen virallinen nimi on Suomen Hostingpalvelu Oy (Y-tunnus 2180456-9) ja sen markkinointinimenä yleisemmin käytetään nettisivujen osoitetta hostingpalvelu.fi. Sillä on myös Oidom -nimellä toimiva aputoiminimi.

Yrityksen kotipaikaksi on merkitty Espoo ja sen toiminta on Helsingissä, osoitteessa Valimotie 21, 00380 HELSINKI. Suomen Hostingpalvelu Oy:n toimitusjohtaja on Manu Paajanen ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli 1,3 miljoonaa euroa.

suomen hostingpalvelu liikevaihto

Suomen Hostingpalvelu Oy on merkitty asianmukaisesti kaupparekisteriin, ennakkopidätysrekisteriin, työnantajarekisteriin ja on toiminnastaan arvonlisäverovelvollinen. Yhtiöllä oli vuonna 2017 kahdeksan työntekijää.

Palveluntarjoajan oma kuvaus:
Hostingpalvelu.fi eli Suomen Hostingpalvelu Oy on tarjonnut vuodesta 2008 lähtien menestyksekkäästi webhotellipalveluja. Tarjoamme yksityisille, yhdistyksille ja yrityksille laadukkaita hosting-palveluita nopeasti ja tehokkaasti. PK-yritykset muodostavat suurimman asiakasryhmämme.

Sijoitus vertailussa

.

Hostingpalvelu.fi webhotellit

Suomen Hostingpalvelu Oy tarjoaa kahdentyyppisiä webhotellipaketteja. Ensimmäiset paketit ovat perinteisempiä webhotelliympäristöjä, joita hallitaan cPanel-hallintapaneelin avustuksella ja ne sopivat kaiken tyyppisille ohjelmistoille. WP-paketit ovat puolestaan erikseen WordPress-julkaisujärjestelmälle optimoituja, joista löytyy apuna Installatron asennusohjelma sekä valmiiksi asennetuista WordPress-asennuksista myös Litespeed Cache -lisäosa.

Webhotellipaketeissa on eroavaisuuksia erityisesti käytettävän levytilan, kävijämäärien, sähköpostilaatikoiden määrien sekä myös tehojen osalta. Hostinpalvelu.fi ilmoittaa kalliimpien webhotellipakettien sisältävän edullisempia pakettejaan enemmän tehoja, joka voi näkyä myös sivustojen latautumisnopeuksissa. Vertailussa huomattiinkin Aloituspaketin olevan vertailun heikommasta päästä, kun taas WP3 -webhotelli menestyi vertailussa jo huomattavasti paremmin.

Webhotellipaketit

AloituspakettiPeruspakettiYrityspakettiYrityspaketti X2WP1WP2WP3
Vuosihinta alv. 0%42,58 ‚ā¨81,29 ‚ā¨149,03 ‚ā¨298,06 ‚ā¨105,48 ‚ā¨202,26 ‚ā¨299,03 ‚ā¨
Levytila1 Gt4 Gt10 Gt20 Gt4 Gt10 Gt20 Gt
Siirtokaista10 Gt /kk40 Gt /kk100 Gt /kk200 Gt /kk80 Gt /kk200 Gt /kk400 Gt /kk
Domain sisältyy hintaanEi sisälly webhotelliinEi sisälly webhotelliinEi sisälly webhotelliinEi sisälly webhotelliinEi sisälly webhotelliinEi sisälly webhotelliinEi sisälly webhotelliin
Sähköpostilaatikot210501001050100
Tietokannat15RajattomastiRajattomasti123
SSH-yhteysEi sisälly webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliin
FTP-yhteysSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliin

Domainit

Hostingpalvelun webhotelleihin ei sisälly omaa verkkotunnusta, joten sen hinta täytyy laskea vielä tilattavan webhotellin päälle. Palvelussa on kuitenkin mahdollista käyttää myös muualta rekisteröityjä domainnimiä.

Domainrekisteröinti Hostingpalvelulla edustaa hinnaltaan maltillista keskitasoa ja yritykseltä on saatavilla laaja määrä erilaisia domainpäätteitä rekisteröitäväksi.

Laskutus

Webhotelli on mahdollista tilata useilla eripituisilla laskutusjaksoilla, joiden pituus vaikuttaa myös voimakkaasti tilattavan palvelun hintaan. Valittavia tilausjaksoja ovat peruswebhotelleissa 3kk, 6kk, 12kk ja 24kk. WordPress-webhotelleissa valittavat tilausjaksot ovat 1kk, 3kk, 6kk, 12kk ja 24kk. Kahden vuoden, eli 24kk tilausjaksoilla, palvelu tulee laskennallisesti edullisimmaksi tavaksi tilata, mutta luonnollisesti maksettua aikaa ei voi saada takaisin, esimerkiksi vaihdettaessa myöhemmin palveluntarjoajaa kesken tilausjakson.

Tilattavat palvelut ovat mahdollista saada useilla eri maksutavoilla. Valittavia maksutapoja ovat muun muassa tilisiirto, sähköinen verkkolasku, verkkopankkimaksut yleisimmillä verkkopankeilla sekä luottokorttimaksut Visan ja Mastercardin korteilla.

Hostingpalvelu.fi mainoskoodi

Sivustolla on toiminnallisuus, jolla oikein syötetty mainoskoodi antaa alennuksia palveluiden hinnasta. Tätä alennuskoodia yritys hyödyntää esimerkiksi erilaisissa kampanjoissa, kuten Black Fridayn aikana. Tiedossa ei tällä hetkellä ole aktiivisia hostingpalvelu.fi mainoskoodeja.

Hallintapaneeli

Webhotellien hallintapaneelina toimii cPanel, joka on yksi suosituimmista kansainvälisistä hallintapaneeleista. WordPress-pakettien taustamoottorina toimii Installatron-asennusohjelma, joka mahdollistaa WP-asennusten asetusten määritykset.

Arvostelu

Annamme Hostingpalvelu.fi webhotelleille kokonaisarvosanaksi 3,5 / 5 tähteä.