Vertailussa Domainhotelli

Vertailimme suomalaiset hostingpalvelutarjoajat. Tässä arvostelu yrityksestä Domainhotelli Oy.

domainhotelli logo

Domainhotelli Oy

Domainhotelli Oy (Y-tunnus 2693169-8) on vertailun nuorimpia yrityksiä. Vuonna 2015 perustetun hostingyhtiön taustalla ovat samat henkilöt, jotka toimivat myös tunnetummassa Suomen Hostingpalvelu Oy:ssä. Aputoiminimeksi se on rekisteröinyt myös nimen Trustdom. Yrityksen tiedoista ei löydy vuoden 2017 liikevaihtoa. Vuonna 2016 yrityksen liikevaihto on ollut 27 tuhatta euroa, tehden siitä vertailun pienimmän palveluntarjoajan.

domainhotelli liikevaihto

Yrityksen toimipaikka on Turku ja myös virallinen osoite sijaitsee Turussa, osoitteessa: Lemminkäisenkatu 14-18, 20520 TURKU. Yritys on kaupparekisterissä, ennakkoperintärekisterissä ja arvonlisäverovelvollinen. Se ei kuitenkaan kuulu työnantajarekisteriin, joten sillä ei ole lainkaan palkattua henkilökuntaa.

Yrityksen oma kuvaus:
Domainhotelli Oy on vuonna 2015 perustettu domainpalveluita ja moderneja webhotelleja tarjoava suomalainen yritys. Tavoitteenamme on mullistaa Suomen domain ja webhotellimarkkina tarjoamalla pitkälle viedyn automatisoinnin ansiosta niin edullista palvelua mihin kilpailijat eivät pysty. Palvelustamme saa domainin rekisteröinnin ja muun hallinnan nopeasti ja edullisesti. Tarjoamme edullisia webhotelleja runsaalla levytilalla. Palvelimemme sijaitsevat Helsingissä modernissa palvelinsalissa.

Sijoitus vertailussa

  • Domainhotellin kolmen tähden webhotelli sijoittui vuoden 2017 nopeusvertailussa sijalle 6. / 16. Katso vertailun tulokset tästä.
  • Ei mukana vuoden 2015 nopeusvertailussa.

Domainhotelli webhotellit

Domainhotelli tarjoaa kolmea erikokoista webhotellia ja muutamaa pienempää pakettia, jotka ovat tarkoitettu lähinnä DNS-tietojen hallintaan verkkotunnuksia varten. Webhotellien erikoispiirteenä on huomattavan isot levytilat sekä suurimman paketin rajaton kävijäliikenne. Domainhotelli on selvästi markkinoi palveluitaan hinta edellä ja sen webhotellit ovat vertailun edullisimmasta päästä.

Eri paketeissa on myös eri määrä tehoja, eli lähtökohtaisesti rahalla saa enemmän resursseja myös palvelimen suorituskyvyn osalta. Webhotelleissa on myös rajoitettu MySQL-tietokannan kokoa, joka voi isommilla ja runsaasti tietoa sisältävillä sivustoilla muodostua ongelmaksi.

Webhotellipaketit

Palveluntarjoajan tarjoamat webhotellipaketit vuosihintoineen löydät oheisesta taulukosta.

Webhotelli***Webhotelli*****Webhotelli*****
Vuosihinta alv. 0% *19,35 €38,71 €77,42 €
Levytila25 Gt50 Gt100 Gt
Siirtokaista250 Gt /kk500 Gt /kkRajaton
Domain sisältyy hintaanEi sisälly webhotelliinEi sisälly webhotelliinEi sisälly webhotelliin
Sähköpostilaatikot2550Rajaton
Tietokannat102550
SSH-yhteysSisältyy webhotelliin
Sisältyy webhotelliin
Sisältyy webhotelliin
FTP-yhteysSisältyy webhotelliin
Sisältyy webhotelliin
Sisältyy webhotelliin

* Webhotellien hinnoissa on huomioitu ensimmäisen vuoden alennus. Kannattaa siis omassa hintavertailussa huomioida myös jäljempien vuosien nousevat maksut.

Domainit

Domainhotellin webhotellit eivät sisällä omaa domainta, joka täytyy siis tilata erikseen. Yritys mainostaa itseään halvimmaksi domaintarjoajaksi ja rekisteröivänsä eniten verkkotunnuksia Suomessa. Sivustolta ei kuitenkaan löydy mitään tilastoja rekisteröitävien domainien määristä väitteen vahvistamiseksi. Eri verkkotunnuspäätteitä palvelusta on tarjolla hyvin laaja valikoima, joten vaihtoehtoja riittää erikoisempiinkin tarpeisiin.

Laskutus

Webhotelli on mahdollista tilata joko kuukausittaisella laskulla tai vuosilaskulla, joka tulee suhteessa edullisemmaksi vaihtoehdoksi.

Palvelun voi maksaa usealla eri maksuvaihtoehdolla, joita ovat muun muassa Bambora (verkkopankit ja luottokortit), tilisiirto, PayPal ja sähköinen verkkolasku.

Arvostelu

Annamme Domainhotellille arvosanaksi 3,8 / 5 tähteä.