Vertailussa Nettihotelli.fi webhotellit

Nettihotelli.fi webhotellit
Palveluntarjoajan oma kuvaus:
Nettihotelli.fi on suomalainen – edullinen mutta laadukas – ja ympäristöarvot huomioiva webhotellipalveluyritys, jonka asiakkaina on tuhansia kotimaisia yrityksiä, julkisyhteisöjä, yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä.

Palvelua ylläpitää Nettihotelli Internet Oy, vuodesta 2003 asti toiminut webhotellipalveluiden kehittämiseen ja ylläpitoon erikoistunut kotimainen, omistajajohtoinen, velaton ja vakavarainen Internetalan yritys.

 MiniTilaHuoneSviittiLukaaliPalatsi
Vuosihinta29,40 €47,40 €71,40 €107,40 €167,40 €239,40 €
Levytila0,25 Gt0,5 Gt1 Gt2 Gt3 Gt4 Gt
Siirtokaista5 Gt /kk10 Gt /kk20 Gt /kk30 Gt /kk40 Gt /kk50 Gt /kk
Domain sisältyy hintaan *Sisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliin
Sähköpostilaatikot125102030
TietokannatEi sisälly webhotelliinEi sisälly webhotelliin131020
SSH-yhteysSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliin
FTP-yhteysSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliinSisältyy webhotelliin

Nettihotelli.fi webhotelli – positiivista

 • Domain sisältyy hintaan
  * Domain sisältyy hintaan vain ensimmäisen laskutuskauden ajaksi. Mini, Tila ja Huone webhotellit sisältävät .info domainin. Sviitti, Lukaali ja Palatsi sisältävät jonkin seuraavista: .com, .net, .org, .biz, .info, .name tai .eu.
 • Runsas vaihtoehtojen määrä
  Mahdollisuus valita sopiva palvelutaso kuudesta erikokoisesta webhotellista.

Nettihotelli.fi webhotelli – negatiivista

 • Ei tukea useille sivustoille eri verkkotunnuksilla
  Samassa webhotellissa ei voi olla useampia eri kotisivuja eri verkkotunnuksilla. Vain rinnakkaisdomainien käyttö on mahdollista yhden webhotellin avulla.
 • Ei isoja webhotelleja
  Kaikki webhotellivaihtoehdot ovat lähtökohtaisesti melko pieniä. Yli 4Gt ja 50Gt siirtokaistan ylittävät webhotellit loistavat poissaolollaan.
 • Rajoitetut toiminnot
  Useita toimintoja on rajoitettu tai ne täytyy pyytää erikseen. Erikseen pyydettäviä toimintoja ovat mm. SSH-yhteys, Crontab, SSL-tuki sekä DNS-hallinta.

Muuta huomioitavaa Nettihotelli.fi webhotelleista

Webhotellien hallintapaneelina toimii Parallels Plesk.

Nettihotelli.fi sijoitus webhotellien nopeusvertailussa 2015 oli 4. / 10

Takaisin webhotellivertailuun